Declinare de responsabilitate pentru Ro Seriale

Dacă aveți nevoie de mai multe informații sau aveți întrebări cu privire la renunțarea la site-ul nostru, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail la [email protected] Disclaimerul nostru a fost generat cu ajutorul Generatorului Disclaimer .

Declinări de responsabilitate pentru roseriale.com

Toate informațiile de pe acest site web – https://roseriale.com/ – sunt publicate cu bună-credință și numai cu scop general. roseriale.com nu oferă nicio garanție cu privire la caracterul complet, fiabilitatea și exactitatea acestor informații. Orice acțiune pe care o întreprindeți cu privire la informațiile pe care le găsiți pe acest site web (roseriale.com) este strict pe propria răspundere. roseriale.com nu va fi răspunzător pentru orice pierderi și / sau daune legate de utilizarea site-ului nostru web.

De pe site-ul nostru web, puteți vizita alte site-uri web urmând hyperlink-uri către astfel de site-uri externe. În timp ce ne străduim să oferim numai linkuri de calitate către site-uri web utile și etice, nu avem control asupra conținutului și naturii acestor site-uri. Aceste legături către alte site-uri web nu implică o recomandare pentru tot conținutul găsit pe aceste site-uri. Proprietarii site-ului și conținutul se pot schimba fără notificare prealabilă și pot apărea înainte de a avea ocazia să eliminăm un link care ar putea fi „rău”.

Rețineți, de asemenea, că, atunci când părăsiți site-ul nostru, alte site-uri pot avea politici și termeni de confidențialitate diferiți, care sunt în afara controlului nostru. Asigurați-vă că verificați Politicile de confidențialitate ale acestor site-uri, precum și „Termenii și condițiile” acestora înainte de a vă angaja într-o afacere sau de a încărca informații. Politica noastră de confidențialitate a fost creată de  Generatorul de politici de confidențialitate .

Consimţământ

Prin utilizarea site-ului nostru web, sunteți de acord cu renunțarea la acordul nostru și sunteți de acord cu termenii acestuia.

Actualizați

Dacă actualizăm, modificăm sau modificăm acest document, aceste modificări vor fi postate în mod vizibil aici.